Recyclix - Kezdj újrahasznosítani

Go down

Recyclix - Kezdj újrahasznosítani

Témanyitás by Admin on Pént. Szept. 02, 2016 11:28 am

Regisztrálni lehet itt vagy itt: https://recyclix.com/?id=1e40bf14001efd

Idéznék az oldalról:
A Recyclix egy úttörő jellegű vállalkozás, egyedülálló a világon. Fő célunk, hogy egyesítsük az internet és az üzleti élet lehetőségeit, hogy olyan hatékonyan segítsük az újrahasznosítási iparág fejlődését, amennyire csak tőlünk telik.

A Recyclix számos befektetési projektet valósít meg és tart ellenőrzése alatt Európában. Székhelye Varsó. A közeljövőben tervezzük befolyásunk kiterjesztését más országokra is. Régóta együttműködő partnerei vagyunk vezető, nemzetközi, műanyag gyártással és feldolgozással foglalkozó cégeknek.

JÖVEDELEM A RECYCLIX SEGÍTSÉGÉVEL

Biztosítunk egy online kalkulátort, hogy demonstráljuk vele, hogyan is lehet jövedelemhez jutni a Recyclix segítségével.

Felhívjuk figyelmedet, hogy ha csak a saját 20 euródat használod és nem teszel hozzá saját forrást, jó pár ciklusra lesz szükséged, hogy elég profithoz juss ahhoz, hogy pénzt tudj kivenni, hiszen a minimum 20 euró.

Ha viszont van például 100 eurónyi (500 kg) hulladékod, három hét múlva 200 eurónyi aprított anyagod lesz, mivel az aprított anyag eladási ára 0.4/kg.

Ha az Újrahasznosítás opcióra kattintasz, a hulladék vásárlási mennyiségének 6%-át kapod (az eredeti 100 eurót) az irányelveknek megfelelően, ez pedig 6 eurós profit.

Újabb két hét után 300 eurónyi granulátumod lesz (500 kgy x 0.6/kg).

Az Újrakezdés opcióra kattintasz és a granulátum és az aprított anyag eladási árának különbségének 8%-át kapod. Ebben az esetben ez a 100 euró 8%-a (300-200). Ez 8 eurós profitot jelent.

Tehát ha újra és újra visszaforgatod a pénzt, anélkül, hogy azonnal eladnád a terméket, 6 és 8 eurós profitra számíthatsz. A teljes nyereség 14 euró 5 hetes ciklusonként.

A teljes újrahasznosítási ciklusok száma nincs korlátozva. Ha szeretnéd az összegyűlt profitot folyószámládra átutalni, kérünk, hogy kattints az ÚJRAHASZNOSÍT gombra a ciklus befejezése után. Ezután a folyamat újraindul ugyanakkora mennyiségű hulladékkal, mint amennyivel eredetileg indultál.

Másrészt viszont, ha eladod a terméket, megkapod a 25% részét az eladási árnak. Nem kapod meg a terméked teljes értékét, mert a nyereség megoszlik közted (mint befektető), köztünk és más partnerek között, hogy fedezhessük a cég rezsijét és más termelési költségeit.

Tehát a 300 eurónyi granulátumból 75 euró kerül kifizetésre, amikor eladod. Szintén megkapod a 6 eurót, amit a három hetes ciklus végén kerestél. Viszont nem fogod megkapni a 8 eurót a végső két hét után, mert az csak azoknak jár, akik továbbfolytatják az újrahasznosítást. Összefoglalva tehát 81 eurót kapsz, ha eladsz mindent, ami kevesebb, mint amivel eredetileg indítottál, vagyis a 100 euró. Ez sajnos így van.

Ezért javasoljuk tehát, hogy csak akkor add el a terméket és vedd ki a pénzed, ha előzőleg már megnövelted a nyereségi részesedésedet azáltal, hogy eszköz részvényt is vásároltál. Így a nyereség rád eső része legalább 33% és az eladás már tényleg haszonnal jár. Viszont csak akkor vehetsz eszköz részvényt, ha legalább 5.000 kg hulladékod van. Ha ennél kevesebb van, csak akkor jársz jól, ha újra és újra hasznosítod és csak a 6% és a 8% profitot veszed ki.


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 04, 2016 2:04 pm-kor.

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2016. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése http://internetesmelo.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Re: Recyclix - Kezdj újrahasznosítani

Témanyitás by Admin on Hétf. Szept. 19, 2016 11:41 am

Megérkezett az első kifizetésem - 24 óra alatt:

Admin
Admin

Hozzászólások száma : 118
Join date : 2016. Aug. 31.

Felhasználó profiljának megtekintése http://internetesmelo.hungarianforum.com

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.